söndag 19 augusti 2012

DERMALOGICA

Sitter & skriver en önskelista på Dermalogica-produkter!

Snart är min ansiktstvål slut & jag är sugen på att testa Dermalgicas MediBac Clearing Skin Wash. Dermalogica har även en Pre Cleanser - dvs något man ska använda före tvålen som ska förbereda för ansiktsrengöringen. Jätte-ren ska man visst bli.

Och så är jag sugen på att byta från mitt ID mineralpuder till en foundation. Jag tycker att min hud börjar klia ibland av pudret. Hur bra det än är så är det ju faktiskt ändå stenar på huden (antar jag). Ibland känns det som att det nöter mot huden - varpå det kliar. Mineralpuder ska visserligen vara bättre än foundation för acnehy men nu har jag levt hela sommaren utan puder (förutom lite på ytliga blodkärlen förståss) & jag är inte sugen på att börja om igen. Och så känner jag att jag vill ha lite mer täckning än vad jag tycker att puder ger - eller puder & foundation täcker liksom på olika sätt.

Jag köpte nyss en solskyddsfaktor från Dermalogica. Den är bra, men inte perfekt. Nu ser jag att det faktiskt finns ett solskydd i MediBac-serien. Surt! Den vill jag ju ha. Verkar dock ej som att Sverige säljer den. :( Än!

Men då är det samma med underlagskrämen. Kan inte Dermalogica fixa en i MediBAc-serien? Det skulle jag mest av allt vilja ha. Och när jag ändå är igång. Kan inte Åhlens börja sälja Dermalogica (ja, jag vet att de vill att hudvårdsspecialister ska sälja deras produkter, men ändå). Det skulle vara enklare & billigare då Åhlens oftare rabatterar & man kan samla poäng.

Och jag som borde spara pengar. Nästa månad kanske? Då ska jag ändå klippa mig. Det var 5-6 månader sedan sist. Tur att mitt hår är snällt. En sak jag inte behöver lägga min slantar på.

6 kommentarer:

  1. Har jobbat över så mycket nu så beställ så betalar din suger-daddy.

    Micke

    SvaraRadera
  2. :) För en gångs skull så är det här något man inte kan beställa online. Man köper på hudvårdsställen. Men söt är du ändå. PUSS

    SvaraRadera
  3. Skicka en lista och var det ska inhandlas... Håll dig under 4000 bara

    SvaraRadera
  4. Vet inte om de har just det du är ute efter, men Lyko.se har en del dermalogica och även ur medibac-serien. Hoppas att du hittar det du letar efter! Kram

    SvaraRadera
  5. Kära sambo, vi borde nog lämna in bilen istället. Plus, what's the point. Dyra hudvårdsprodukter verkar inte hjälpa speciellt.

    Lyko är en bra idé men jag litar inte på att man får rätt produkt längre. Mamma beställde en hårspray av märket Lanza & hon sa att dels så var copyrightmärket på flaskan borta samt att den luktade apa. Och det var en sort hon använt länge så hon vet hur den ska lukta. Hon skrev ett brev till Lyko om det men fick inget svar. Därför känner jag att ska jag lägga ut flera 100 på dyra produkter vill jag helst veta att jag får rätt saker. Tyvärr! Tack för tipset iaf.

    SvaraRadera
  6. Aj då, det lät ju riktigt oprofessionellt av dem, det är nog jag som ska tacka för tipset så lägger jag hädanefter beställningar på andra ställen!

    SvaraRadera