torsdag 30 maj 2013

SNART SNART...

Snart är jag som folk igen.

Jag längtar bort från betygsångest, sista-minuten-rättning & stress. Om cirka två veckor, men förhoppningsvis tidigare, är betygen satta. Nu ser jag enbart till stunden. Nu ska jag orka cykla till Konsum. Där ska jag bestämma middag. Sedan ska jag laga mat. Puh!

Snart!

3 kommentarer:

  1. Jag sänder dig styrkekramar (vad man nu än tycker om uttrycket)! Snart snart snart får du den ledighet som du är sååå välförtjänt av! Och snart ses vi! :)))

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad glad jag blev när jag fann din blogg på nätet! Har känt mig som den enda i världen med (trolig) AIH. Blev sjuk (trött, matt, orkeslös, illamående) maj -12. Höga levervärden (13 ca). De gick dock ned av sig självt men höjdes plötsligt i november. Sedan dess har jag ätit kortison i olika doser, som högst 30 och lägst 12. Just nu trappar jag ned långsamt från att ha ätit 25, så just nu 20... Är ibland rädd, orolig och däremellan låtsas jag att jag struntar i min tramsiga lever. Det är inte lätt, men som min krassa men mkt duktiga läkare sa: du dör inte av det här och kommer att leva lika länge som alla andra. Jag kommet nu art följa din blogg slaviskt. Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej, här är en till som blev väldigt glad när jag hittade din blogg. Har också diagnosen AIH sedan ett par år tillbaka. Äter precis som du Azathioprine o nu när jag är gravid även kortison. Ska göra ultraljud på levern imorgon o i min oro inför det hittade jag din blogg. Fortsätt gärna skriva så följer jag.
    Kram

    SvaraRadera